Logo

Broken link? Feature request? Anything related to the Spectrum Computing website here.
User avatar
Rorthron
Site Admin
Posts: 99
Joined: Sun Nov 12, 2017 10:35 pm

Re: Logo

Post by Rorthron » Wed Nov 15, 2017 8:16 am

ramsrc wrote:
Wed Nov 15, 2017 6:24 am
Woo hoo! We have a logo.
Not on the mobile site. :(
0 x

Ralf
Microbot
Posts: 121
Joined: Mon Nov 13, 2017 11:59 am
Location: Poland

Re: Logo

Post by Ralf » Wed Nov 15, 2017 10:32 am

And now we have simple but nice logo
0 x

User avatar
PeterJ
Site Admin
Posts: 106
Joined: Thu Nov 09, 2017 7:19 pm
Location: Surrey, UK

Re: Logo

Post by PeterJ » Wed Nov 15, 2017 10:53 am

Thanks go to 4thRock for designing this for us. He also does the design on the main site
4 x

User avatar
ZXDunny
Berk
Posts: 23
Joined: Tue Nov 14, 2017 3:45 pm

Re: Logo

Post by ZXDunny » Wed Nov 15, 2017 11:13 am

Image
2 x

User avatar
Guesser
Berk
Posts: 17
Joined: Wed Nov 15, 2017 2:35 pm

Re: Logo

Post by Guesser » Wed Nov 15, 2017 3:46 pm

Could it also be set up so that it links to the forum index rather than the website homepage? Every other forum I use does it that way so I keep hitting it on autopilot and getting confused :)
0 x
My rubbish website including the redrawn Amstrad schematics and the new home of the Sinclair FAQ wiki.

User avatar
4thRock
Berk
Posts: 26
Joined: Thu Nov 09, 2017 9:35 am
Location: Portugal
Contact:

Re: Logo

Post by 4thRock » Wed Nov 15, 2017 4:00 pm

There are a few minor issues with the current logo that I'll fix when possible.
But for now it works well enough :lol:

As for sizes, you can't please everyone! It's small here but large on the main site :D
0 x

User avatar
PeterJ
Site Admin
Posts: 106
Joined: Thu Nov 09, 2017 7:19 pm
Location: Surrey, UK

Re: Logo

Post by PeterJ » Thu Nov 16, 2017 1:03 pm

The logo has been tweaked. Thanks to 4thRock for this.

We also found a way to make the logo link back to the forum homepage and we will implement this once tested.

We won't be changing much else, as it makes it harder when doing upgrades.
0 x

User avatar
PeterJ
Site Admin
Posts: 106
Joined: Thu Nov 09, 2017 7:19 pm
Location: Surrey, UK

Re: Logo

Post by PeterJ » Thu Nov 16, 2017 8:08 pm

Clicking on the logo at the top of the page now takes you back to the forum home page. The Navigation also starts at 'Forum home' now.

This does mean that there is no link now back to the SC Home page, but we can find a solution for that.

Thanks to Ricardo for spotting this fix.
1 x

Post Reply